lloijenga@devirtualisten.nl

+31 6 28 82 22 94

Schoolfotografie

Schoolfotografie en social media

360 graden fotografie

DE VIRTUALISTEN

Schoolfotografie

De wereld bestaat uit verschillen. Verschillende kleuren, vormen, seizoenen, mensen, trends etc. Daarom is het van belang dat een traditioneel concept, zoals schoolfotografie, naar een hoger creatief niveau wordt getild. Denkend vanuit de leerling én de ouders maken wij van elke fotoshoot een bijzonder en leuk moment.

Door onze jarenlange ervaring met fotoshoots en conceptontwikkeling vanuit diverse branches is het voor ons gesneden koek om out of the box te denken!

Ontzorgen

Naast schoolfoto’s, school pasjes en digital downloads bieden wij allerlei mogelijkheden. Wij willen vooral dat het zo gemakkelijk mogelijk is om te bestellen. Daarbij bieden wij ondersteuning in social media marketing om uw school online zo goed mogelijk neer te zetten en daarmee het bereik van de juiste doelgroep te vergroten.

Creativiteit

Door middel van ons gevarieerde team die voornamelijk bestaat uit jongeren proberen wij raakvlakken te vinden tussen huidige trends en traditionele concepten. Door een verbintenis te maken tussen trends en traditionele fotografie, creëren wij vernieuwende concepten die in deze tijd goed op de wensen van ouders en leerlingen aansluiten.

Kwaliteit

Als creatief team is het voor ons van groot belang om goede kwaliteit te combineren met creatieve ideeën. Naast leuke concepten, vernieuwende ideeën en de kindvriendelijke fotoshoots zal bij ons de kwaliteit van het eindproduct altijd op de eerste plaats staan.

Nazorg

Feedback is belangrijk voor een goed eindproduct. Door onze jarenlange ervaring als creative agency zijn wij erg flexibel en gewend mee te veranderen met de tijd. Om onze services op topkwaliteit te behouden, vragen wij dan ook graag uw verwachting en eventuele input.

Schoolfotograaf
Pakketjes

Adres

Laan van Haamstede 17
2492WT Den Haag

Contactgegevens

070 737 1272
info@dvschoolfotograaf.nl

Openingstijden

Maandag: 9:30 – 18:00
Dinsdag: 9:30 – 18:00
Woensdag: 9:30 – 18:00
Donderdag: 9:30 – 18:00
Vrijdag: 9:30 – 18:00
Zaterdag: 9:30 – 18:00
Zondag: 9:30 – 18:00

Contact ons!